OM OS

ASTON MARTIN COPENHAGEN

Aston Martin Copenhagen er Danmarks eneste autoriserede og officielle Aston Martin forhandler, dedikeret til at tilbyde uovertruffen service og oplevelser både på salgs- og eftermarkeds delen. Vi står klar til at hjælpe dig med de behov, spørgsmål eller problemer der måtte opstå omkring din nuværende eller fremtidige Aston Martin – vi gør os i både nye og brugte biler, og kan levere præcis din drømmebil.

VORES SHOWROOM

Vi åbnede d. 1 April 2017 et helt nyt showroom på Strandvejen 6 i København, som reflekterer den prestige og eksklusivitet som associeres med Aston Martin. Hos Aston Martin Copenhagen sælger vi både nye og brugte Aston Martins, derudover tilbyder vi naturligvis både leasing og kontant-køb. Vores Aston Martin team består af passioneret salgs personale og teknikkere med mange års erfaring som står klar til at leverer den ypperste service.

VORES HISTORIE

Aston Martin Copenhagen har været en del af Nellemann-koncernen siden 1992 og definerer en del af Nellemann-gruppen som udstråler en meget prestigefuld historie.

Aston Martin har defineret sig selv som et af de eneste absolut unikke bilmærker, siden 1913 har Aston Martin udviklet nogle af de mest unikke og ikoniske bilmodeller der er set i bilbranchen. Dette gør at Aston Martin og Nellemann-gruppen passer rigtig godt sammen. 

VORES SERVICES

Fra ekspert vejledning til eksponentiel service under specifikation og ordreprocesser til den unikke fred der opstår når man ved at ens køretøj er i gode hænder blandt velassocierede og veluddannede personer, fra salgsafdelingen til eftermarkedsafdelingen og værkstedet. Fra d. 1 April 2017 er salgsafdelingen flyttet til nyt showroom på Strandvejen 6 i København, eftermarkedsafdelingen og værkstedet er stadigvæk beliggende på Bryggervangen 39 i København.

SERVICE

Fremstillet af Aston Martin, vedligeholdt af Aston Martin. Vores officielle Aston Martin-serviceløsninger sørger for, at din bil holdes i fremragende stand, leverer en optimal ydelse og bevarer sin værdi.

VORES TEAM

Vores team hos Aston Martin Copenhagen er erfarent, passioneret og yder en professionel service i topklasse. Vi står klar til at hjælpe, uanset om du er interesseret i at købe en ny eller tilkørt Aston Martin, vil træffe aftale om en godkendt Aston Martin-tjeneste eller -bilkøb og vil have monteret originale Aston Martin-dele og -tilbehør.

LENE ORESKOV DUJARDIN

Receptionist

BO ALFRED CHRISTENSEN

Tekniker

MOHAMMAD KHODABAKHSH

Eftermarkedschef

STILLINGER

Er du interesseret i at søge en stilling hos os? Se de aktuelle ledige stillinger.

  • Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men hold øje med denne side for evt. opdateringer.


Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen er en autoriseret og officiel Aston Martin-forhandler dedikeret til at tilbyde en uovertruffen kvalitet af service og ekspertise. Vi er forpligtet til at understøtte alle dine Aston Martin-behov og er stolte af at levere en enestående og personlig service, uanset om du har et salgs-, eftersalgs- eller ejerskabskrav.

  • © Aston Martin - Copenhagen